Mijn keuken is nieuw, maar ik haat het

Mijn keuken is nieuw, maar ik haat hetMijn keuken is nieuw, maar ik haat het. (Foto’s) wat kan ik doen om te verbeteren

Dit is allemaal mijn schuld. een paar jaar geleden voordat ik was in het verfraaien, we ontdaan onze keuken en ik vrij veel was in staat om alles wat ik wilde binnen reden. Nou ik wist niet beter te leren kennen en ging gewoon met wat iedereen in onze omgeving dus deed ik ging met op maat gemaakte gouden eiken kasten en een witte aanrecht, want op het moment dat we gingen neutraal we gepland we sell..now hebben besloten dat we verblijven en ik haat mijn keuken. ik haat de gouden eik en de bisque apparaten en mijn man zegt dat ze zijn allemaal te nieuw en we zijn niet restaining of ze (kasten) schilderen of het kopen van nieuwe apparaten. maar hij is bereid om me te laten wijzigen uit hardware, het eiland opknoping lampen (we dachten olie gewreven brons finish) krijgt een nieuwe console met granieten als ik wil, een backsplash en verf, en ik dacht misschien wat nieuwe bruine lederen barkrukken. Welke suggesties zou jullie allemaal voor een van deze ideeën? U kunt zien aan de ene kastdeur ik heb een olie ingewreven bronzen handvat om te zien hoe het eruit ziet. welke kleur zou je verf van de muren? Zou u een tegel backsplash of iets anders doen? Zou je gaan graniet? Zo ja, welke kleur? De vloer is een high-end vinyl, maar nieuwe zo goed en we kunnen niet echt veranderen, dat bij dit punt, omdat we van plan zijn een nieuwe toevoeging volgend jaar en de keukenvloer zal versmelten in die. zodat moet nu minimaal blijven. oh wat moest ik denken. Ik verlang naar donkere kasten met granieten aanrecht, een houten vloer en roestvrij staal appliances..sigh

Ik denk dat het veranderen van de hardware is een goed idee, idealiter zou het leuk zijn om de werkbladen te veranderen, maar ik kan begrijpen dat u positie van man bent op deze, is het waarschijnlijk te nieuw. Ik zou de inrichting te nemen van de bovenkant van de kasten en verf over de sjabloneren ook, probeer misschien een kleur in een soortgelijke toon aan de eik, want als je niet zo dol op de vlek, hoeft u niet wilt schilderen een kleur die bij de eik zullen stellen. Misschien probeer the Home Decorating forum voor suggesties over dat.

Als u denkt over het eventueel misschien zetten in een ander werkblad op de weg, ik denk niet dat ik de moeite doen van een tegel backsplash nu, omdat je waarschijnlijk zou moeten eindigen rippen het uit met het aanrecht. Gewoon een kleur verf daar dat je zou willen, veranderen de hardware en misschien wel de stoelen en ik denk dat het zou heel leefbaar zijn.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Jammer dat hij niet zal overwegen om u te laten schilderen of vlekken op de kasten, omdat de mensen hier enorm succes mee hebben gehad. Echter, met nieuwe balies, een backsplash, verf, hardware en verlichting, en de nieuwe krukken, zal uw keuken eruit ziet als een nieuwe kamer. (Misschien kies een teller je wilt met de eik en met een donkere vlek, in de hoop om later te veranderen zijn geest.)

De messing, de ontlasting, en de grens (samen met de bijpassende wijn) zijn wat echt datum de kamer, denk ik.

Gray, een grijze blauw, grijs-groen (olijfolie of salie), of een cacao bruine (een die zal coördineren met de gouden eik. Geen roze toon) kunnen allemaal zien er goed uit op de muren. Daar heb je de mogelijkheid om granieten aanrecht, misschien een bezoek aan een granieten erf en zien wat je wilt. –en Kijken in elke keuken van boeken en tijdschriften om te zien wat de algehele kijk je aanspreekt.

Hebben zie je de Finished Kitchens Blog? Hieronder vindt u een link naar een lijst met eiken keukens daar gevonden. Het kan een plek om te beginnen aan een aantal prachtige keuken met eiken kasten zien. Sommigen, zoals de uwe, waren de oude kasten met updates gedaan om hen heen. Ze zullen niet allemaal dezelfde toon als je eik zijn, maar sommige zijn. Klik gewoon op de namen om foto’s van elk te zien.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

mijn zus zet eiken kasten in haar nieuwe huis ongeveer 1,5 jaar geleden – en met haar granieten het is geweldig. Ik moet een foto van haar granieten krijgen. het is wervelingen met goud, zwart, sommigen ylw ik denk en wit (of room). prachtige granieten !!

woon je in AZ. Ik ben op zoek naar toestellen in bisque. Ik remodeling in de late herfst / winter (wanneer AZ weer afkoelt). Ik krijg eiken cabines ook w / brons. tho, wanneer de andere dingen gedaan, je zou het niet erg de bisque zo veel. niet prints zoals SS en zwarte tonen!

Ik zal kijken of mijn zus een foto van haar graniet zal een e-mail w / haar eiken cabines. Ze heeft wel geborsteld nikkel armaturen (of SS?) Op taxi’s, kranen etc. ziet er ook goed uit!

wat is uw vinyl? Ik ben op zoek naar een goede lichte toon vinyl. sheet vinyl indien mogelijk en niet gelijmd.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Ik denk dat desertsteph het over ontlasting crazyhouse6’s – hier is haar keuken.

Ik hou van eiken, denk uw kasten zijn erg leuk. Maar je hebt om de klimop verliezen (geschilderd en plastic!). Ik kan niet wachten om crwon molding toe te voegen aan de mijne. Het zou er meer bijgewerkt als uw DH zou laten u de houten koof boven de gootsteen te verwijderen en alleen nog maar de kroon aan de muur op die zijden kasten. Hopelijk bent u in staat om de kroon dat is meer dan de volant voor de 2ft je nodig hebt gebruikt, maar zo niet, het zijn vrij nieuw, moet u in staat om te passen zonder al te veel moeite te krijgen. ORB ziet er geweldig uit. Ik heb geborsteld nikkel met mijn eik. Ik zou te veranderen uit de kraan.

harriethomeowner en crazyhouse6 hebben allebei Giallo Ornamental graniet met eiken en ziet er geweldig uit. Voor zover verf, zou het helpen om de rest van het te zien kamer – doe de barkrukken back-up naar een familiekamer? Wat vloeren / meubels kleuren heb je daar?

Mijn 2 jaar oude keuken in progress (excuses voor de puinhoop werden al deze foto’s genomen als ik probeerde te laden organiseren en dergelijke)

Mockup van de kroon in de buurt van sink / window – je kunt zien behuizing is bevlekt, maar nog niet op!

Hier is een link die nuttig kunnen zijn: Crazyhouse6’s kitchen

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Zo angstig als je bent om op gang te krijgen (en ik begrijp volkomen dat) Ik heb alle respect stel voor dat je wachten tot je je Daarnaast doen. Tenzij je precies weet hoe dat gaat uit te spelen kan je er niet zeker van hoe het gaat om kleur keuzes, materiaal keuzes, en de algehele look van de keuken beïnvloeden. Plus. eens al die demo en bouwen aan de hand is, kan uw manlief zijn gedachten te veranderen over een goedkope maar arbeidsintensief project als restaining uw taxi’s donkerder. Ik weet dat het wachten is hard.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Het wachten is moeilijk vooral omdat dit renovatie project al werd vastgesteld voor het laatst summer..it klaar om te beginnen in 2 weken was en toen was ik gediagnosticeerd met kanker en bracht de zomer in de chirurgie en net klaar met chemo en radiation.My prognose is uitstekend, maar de lokale brand afd op een voordeel voor ons, hoewel we zeiden dat we waren ok en dus kunnen we het niet doen dit jaar hetzij omdat we het gevoel dat het zou goed zijn kleverig na een benefit..but ben ik te popelen om iets te doen .. dus ik wil echt de veranderingen in de keuken te maken of verkopen van deze kasten zoals ik al zei. hier in de buurt de gouden eik is nog steeds het kabinet van keuze. mensen zijn niet te geavanceerd. en nee ik niet in Arizona..i leven ben in het noorden!
Ik denk dat mijn man zou misschien gaan voor een nieuw eiland, want degene die ik had kon gaan in mijn ambachtelijke room..i liefde wit een crazyhorse’s. dat is prachtig!
ajsmama..i zullen zien wat manlief zegt over het verplaatsen van de houten valance..love waar uw keuken gaat. Natuurlijk heb ik van plan op het verwijderen van de klimop stuff..i het te haten ..

tot aan de kamer. recht tegenover de ramen achter de barkrukken het leidt uit in de patio. aan de linkerkant van de barkrukken is een open eetkamer en de woonkamer waar mijn meubels is een olijfgroene color..however..when wij toevoegen, dat de gehele ruimte zal worden afgesloten en omgezet in een slaapkamer en badkamer en we zou het toevoegen van een nieuw woon / eetkamer, waar het terras is nu. we kunnen dan ook opnieuw te schilderen als het moet. Ik wil gewoon iets fris en nieuw nu doen.
Hier is een link naar de barkrukken ik zat te denken over. ik doe ook houden keuken degenen crazyhorse’s. zouden ze te veel voor mijn keuken ??

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Ik zat net te denken als goed. Ik had nooit gedacht van het gebruik van geborsteld nikkel of roestvrij soort hardware, want het lijkt bronzen zou beter met de warme eiken tone..but gaan als ik ben van plan om over te schakelen naar roestvrij staal uiteindelijk als deze apparaten slijten. Zou ik beter af met dat? Ik weet het gewoon niet. Mijn vloer niet goed zien in de foto’s, maar is eigenlijk heel mooi en heeft bruine tinten in it..so bruine barkrukken, brons hardware, beschilderde muren in sommige bruine tint. lijkt alsof het zou al het werk.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Alle woningen in onze buurt zijn op maat. Niet high-end, maar midden op de weg. Toen een buurman ging naar de lijst haar huis te koop, ze had eiken kasten, laminaat toonbanken en backsplash en messing hardware en verlichting. Ze deed een tegel backsplash, granieten tegels tellers en veranderde al het koper te ORB. De nieuwe mensen die het huis gekocht hebben gekleurd wat verkocht ze op het huis was de keuken. Niet iedereen heeft een hekel aan eiken en niet alle wijzigingen duur te zijn. Je hebt een geweldige lay-out en de kasten zien er leuk uit. De toestellen zijn niet een afslag naar een groot aantal (sorry ze voor u), maar velen op dit forum die doen high-end keukens aan het doen zijn witte toestellen, dus niet wanhoop.
Verander gewoon de dingen die de keuken dateren zoals de verlichting, hardware en tellers / backsplash. Ontvang nieuwe ontlasting daarna als je gemakkelijk kunt kopen een paar verschillende en te zien hoe ze eruit zien. Probeer niet te krijgen in alleen het veranderen van dingen gewoon voor een verandering. Het is moeilijk om op de portemonnee en het huwelijk.
Ik denk echt dat een paar updates zal een wereld van verschil maken in een overigens grote ruimte. Je moet proberen om de draad van de keuken, dat niet zou verkopen en de update 328.00 vinden. Het zal uw gedachten klap op wat een paar veranderingen kan doen. G

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

als je echt wilt donkerder cabines, minwax maakt een polycrylic lak die kleur in zich heeft. Van wat ik begrijp, alles wat je doet is het schilderen op. Ik heb het echter niet gebruikt. als hij bereid is om u te laten schilderen muren, denk je dat je zou hem te overtuigen om u te laten voeg gewoon een vernislaag aan de taxi’s? dat geef je aan donkere houten kasten die u wilt.

Ik ben het eens met iedereen, take down die wijnstok en verf het sjabloneren. ik haat plasticky planten / bloemen, maar ik hou het verfraaien met groen / bloemen. moet je ‘bewaard vormsnoei’ google. dit zijn echte planten of bloemen die bewaard zijn gebleven. ze zijn niet gedroogd, voelen ze zich in leven en en zijn zeer groen. ik ben niet zeker hoe ze het doen, maar ze zal duren voor 10 jaar of meer. hoe dan ook, het is een optie om zijde.

een aantal nieuwe barkrukken zou te helpen. Ik had een aantal zeer vergelijkbaar met mijn eikenhouten kasten voor jaren.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Omdat je gaat verbouwen, zou ik bijna niets te besteden, maar ga voor spierballen.

De look die u wilt is meer geavanceerde en gestroomlijnd, zodat het eerste wat ik zou doen is om het loof van de bovenkant van de kasten te verwijderen. Dan zou ik het behang grens te verwijderen. Ik ben het ook eens met Ajsmama – ik zou de volant dat gaat boven de gootsteen te verwijderen, en laat de kroon vormen sterven in de muur. (Er zou dan niets boven de gootsteen te zijn.) Neem alle decoratieve spullen van de toonbank en zoveel mogelijk van de utilitaire spullen als je ruimte hebben om elders op te slaan. Dit alles kost niets.

Dan zou ik een verf kleur die werkt met de rest van uw huis te kiezen. Daar heb je olijfolie in een andere kamer (en omdat groen is mijn favoriete kleur), dan zou ik een middelgrote afgezwakt olijfolie te kiezen. Je kunt alles wat je wilt, maar ik zou niet gaan met een lichte kleur. Ik zou proberen om de toon van de kasten passen. De droomkeuken je bij je hebt in je geest is donkerder, hoe dan ook.

Voor de hardware en de lichten, waarom niet zien of je een aanvaardbare afwerking met spuitverf kan krijgen? Ik zou proberen Krylon Dark geanodiseerd Brons, die een geweldige ORB afwerking geeft. Als dat niet werkt, zou ik probeer een donkerbruin, dan spons of stippel met zwart en metallic brons. Je mag niet krijgen om te werken, maar voor $ 10 of minder voor verven, ik zeker zou proberen. Als je een goede verf winkel in uw buurt, zullen ze u helpen om de finish te creëren.

Persoonlijk ben ik wouldn‘T uit veranderen het eiland of de ontlasting totdat je de rest van de renovatie te doen, zoals Remodelfla zegt. Je wilt niet om te eindigen met iets wat je wilt, maar dat niet harmoniseren met de rest van de kamer.

Succes. Ik ben het eens met de anderen die zeggen dat uw kasten zijn niet het probleem. Zij mogen niet worden wat je nu zou kopen, maar ze zijn eenvoudig en je kunt werken met hen.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Ik heb meestal geen commentaar geven op dit forum, omdat ik een keuken te verbouwen niet aan de gang hebben. maar ik moet zeggen: Het klinkt alsof je graag je keuken als je het hebt gekozen. Wat is er veranderd?

Uw perceptie van wat populair is zou zijn veranderd. Ook u misschien hoorde over een aantal opties die u niet wist over wanneer je deed de keuken. Maar dat gaat houden gebeurt, het overkomt ons allemaal. Als je hebt je donkere kasten, graniet, roestvrij, etc. wie weet wat zal de volgende hot trend die plotseling ziet er een stuk beter zijn?

Het andere wat ik lees tussen de regels (en als dit is volledig off-base gerust te schreeuwen naar me, oke?) Is dat je gewoon door middel van behandeling geweest voor een zeer enge ziekte. Uw prognose is goed en je gaat met het leven. maar misschien overdoen deze keuken zou een symbolisch iets voor jou? Misschien is de eiken kasten, etc zijn samengebonden in je geest met een aantal zeer moeilijke tijden je hebt meegemaakt?

Ik denk ook dat je heel direct gevoelig voor de gevoelens van de mensen die het voordeel heeft gedaan voor u te zijn. zelfs als je niet het geld nodig had. In deze economie kunnen sommige mensen hebben opgeofferd om iets te doen voor u, en misschien moet je eren die met tevredenheid voor het moment.

Het is niet populair op dit moment om u te zeggen, zoals Oak, maar er zijn sommigen van ons hier die zal altijd leuk, zelfs wanneer het verklaard te zijn uit de mode. Sommigen van ons denken dat het te wijten aan terug in stijl te komen in een grote weg zeer binnenkort. Uw eiken kasten zijn de goeden, de klassieke goed gemaakte degenen. Je kon gewoon bij onze exclusieve clubje van eiken-liefhebbers en zijn weg naar de toekomst van de trend in een paar jaar wanneer de mensen met een donkere kasten zijn aan het uitzoeken hoe ze te verlichten en patronen te creëren op hen. )

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Gefeliciteerd met de goede prognose. Misschien saffier ontdekt iets wat de rest van ons niet, en je voelt de noodzaak van een verandering? Ik ben een eik liefhebber zoals je kunt zien, en hoewel ik niet door zoiets wat je moet zijn gegaan, ontdekte ik GW en vond ik was niet tevreden met de keuken die ik heb ontworpen voor nieuwbouw 2 jaar geleden. Niets belangrijks, maar wenste dat ik een manier om kasten om een ​​gebogen toe doen had bedacht "schoorsteenmantel" Soort afzuigkap in plaats van de lattenbodem Engels Land één, had Spice pullouts op de bovenste beide kanten, enz. Kijkend naar al die prachtige keukens kunnen dat doen om u LOL!

Maar als je echt behoefte aan een verandering en hou niet van de "land" ziet er zo veel meer, alleen verf van de muren. Voeg de nieuwe hardware en de verlichting als je zo goedkoop omdat je buren deed enkel een voordeel voor u en kunnen een deel van hun renos hebben uitgesteld om bij te dragen kan doen. Ik weet niet hoeveel barkrukken zijn, wanneer die niet veel overwegen ter vervanging van degene die je hebt met iets lichter en luchtiger (hoewel misschien donkerder van kleur). Afhouden met de werkbladen en backsplash, omdat dat zijn de belangrijkste kostenposten, maar kijk rond en een gevoel krijgen voor wat je misschien leuk vindt – misschien doen (en financieren) met de toevoeging later. Je zou zelfs proberen het schilderen van het laminaat tellers als je ze een bloedhekel en kunnen ze binnenkort worden vervangen (ik ben niet zeker hoe duurzaam de verf zou zijn). Er is een discussie over Home Decorating over een keuken blog waar eigenaar geschilderd (jaar) muren, kasten en balies.

Het schilderen van muren is niet een groot probleem als je een doe-het zelfs als je moet opnieuw te schilderen na de toevoeging. Als je denkt dat het niet te veel naar rechts te vragen na de uitkering, en u kunt niet doe, misschien kun je vragen om hulp schilderij als "pick me up" – Ik weet zeker dat mensen blij te geven van hun tijd zou zijn.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Ik denk niet dat de kasten zijn slecht en de configuratie is geen ramp niet. Ik zou ontdoen van de klimop grens en klimop boven de kasten, de lente te krijgen voor een aantal nieuwe apparaten, & veranderen de countner en floor– ik denk dat de algehele look van de keuken ontbreekt. de kasten zijn OK. Speksteen ziet er geweldig uit met eiken.

Je moet echt een heel mooie ruimte. Ik denk dat een paar relatief eenvoudige update zou wonderen doen. Ik zou je verbouwen met de makkelijkste en niet erg dure updates te starten, net zoals anderen al hebben gezegd.

* Weg met de planten en klimop grens over de bovenkant.
*Verf
* Zet op nieuwe hardware – Ik denk dat ORB zou zien er erg mooi en je zult gemakkelijk sommige leuk uitziende hangers aan te passen zou ik beveel het oppakken van veel verschillende monsters (stijlen en afwerkingen) en gewoon houd ze tot uw kasten
* Update uw hanglamp armaturen.

Ik persoonlijk zou niet schilderen of vlekken op uw perimeter kasten op dit moment. Ze zijn erg aardig en als je eenmaal een aantal andere wijzigingen aangebracht, ik denk dat je gelukkiger zijn met uw ruimte. Wilt u misschien iets anders met het eiland te proberen. Misschien schilderen of een beadboard gezicht front. Ik denk dat het vervangen van de ontlasting zou te helpen, maar ik zou redden, dat voor na u erachter wat je doet met de hardware. Nadat u deze wijzigingen heeft aangebracht, kijk ik naar de werkbladen als je nog steeds denkt dat er iets gedaan moet worden of misschien gewoon proberen het veranderen van het aanrecht op het eiland nodig heeft.

Veel succes en geniet van het proces!

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Ik ben het eens met de heer P 90% of zo. behalve om te zeggen dat als je echt "in het noorden" in een land waar iedereen heeft eiken kasten (ik gok Noordpool AK?) dan u niet granieten werkbladen in de begroting 1000 kan omvatten. Granieten tegels zijn zo dicht bij de kosten van de granieten plaat hier is het niet de moeite waard en je kunt alleen maar ze op een paar Persoonlijk zou ik donker, en als de begroting is een probleem maken dat een zwarte, of ga met de prachtige gouden tint zie je hierboven met de eik (mooi). Voeg een mooie tegel backsplash in een gratis kleur, dwz zachte goud of beige tinten die bij de granieten zullen vloeien. of als u zwarte kunt gaan op de tellers met de groene (wat is dat graniet mensen?) dan een prachtige groene metro backsplash zou schommelen, en een faublous groene verf. Dan gooien in de ORB knoppen / handgrepen en je krijgt een nieuwe keuken.

Als je dichter bij ankerplaats bent, ik heb een aantal prachtige travertin ik ga verkopen voor een belachelijk lage prijs op een garage sale volgend weekend dat een prachtige backsplash zou maken (ik ben niet proberen om de regels te breken op de verkoop van de dingen. ze zullen zo goedkoop ze anyhoo verkopen, dus ik ben gewoon te vermelden indien het de OP zou helpen). Ze zijn gesneden 6×6 vierkantjes, maar kan weer gemakkelijk worden gesneden om 3×6 metro. En je kon dat doen met een tegel door de manier 🙂

Ik zou geen verf uw muren bruin. Voor een paar redenen. (En ik hou van bruine lieve dus denk niet dat ik tegen!) Voor een keuken is het mooi op kasten, maar overweldigend op de muren. Om te gaan lichter u zult strijden in een slechte manier met de kasten. En tot slot, want het is niet de beste manier om te pronken met eik. Je zult gelukkiger zijn met aardetinten, die eik compliment op de juiste manier, dat wil zeggen goud, sinaasappelen en greens. LOL Ok als je in de buurt van Anchorage zal ik u geven genoeg Venetiaanse gips naar de keuken te doen op een zachte gold als u het wilt (ik had besteld uit Italië en was niet in staat om het gips te doen in mijn keuken, omdat ik mijn arm brak) . Prachtige dingen en zou prachtig met die eiken 🙂

Nu dat kanker bit. Ik wil een enorme horray toe te voegen voor u in het verslaan van de kwade beest! Dat is een groot probleem 🙂 Het feit dat je terug met genoeg energie om naar buiten te rippen van een keuken is een vrij prachtige verklaring van uw gezondheid. Mijn beste vriend heeft zich beziggehouden met lukemia al jaren en ze is altijd mijn held als het gaat om de uitdagingen van het leven.

Met betrekking tot de fondsenwerver die werd gedaan. Ik zou gewoon graag mijn 2c op die delen als het goed is? Ik heb dat soort functie vele malen gedoneerd, en organiseerde een paar ook. Ze zijn prachtige dingen die een gemeenschap kan doen om te laten zien geeft, zoals u weet. Maar soms laat de ontvanger het gevoel enigszins verplicht aan diezelfde gemeenschap. Als iemand aan de gevende kant, verzen de ontvangende partij, wil ik u verzekeren dat ik niet kijken naar die ontvangers met een spion glas en ervoor te zorgen dat ze niet iets voor zichzelf nooit meer te doen. In feite wil ik om te zien dat een familie die heeft geprofiteerd van zoiets doen twee dingen. een, terug te vorderen om het beste uit zichzelf te halen (je hebt dat gedaan en het betekent veel voor de mensen die je steunen!) en in de tweede plaats. ga verder met leven 🙂 Bouw je optellen en hebben een grote BBQ Dank u voor degenen die van hun hart gaf 🙂 Het feit dat ze probeerde om u te helpen betekent niet dat ze niet willen dat je te zien bloeien in de toekomst. Ik zou een renovatie op de dag dat u de controles geïnd uit hun uitkering niet beginnen, dan nooit behandeling te zoeken 🙂 Maar dat is niet wat hier is gebeurd. Ik denk dat je niemand rechters u te allen vinden over het verplaatsen in een positieve manier 🙂

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

"en nee ik niet in Arizona..i leven ben in het noorden! "

goed dagnabit! dan kan ik u niet helpen door het kopen van de bisque apparaten van je. maar iemand in de buurt die je misschien blij zijn om een ​​goede prijs op hen te krijgen of om gewoon te vinden van een goede set van bisque apparaten. er zijn weirdos zoals ik het hele land – lol!

en ik hou nog steeds van uw vloer – zelfs als je het houden – lol! wordt vinyl? gemaakt door?

het is zo goed om te horen dingen gaan goed healthwise. wat een zegen dat moet zijn! Ik verwacht dat je busting op de naden te laten dat er achter een beweging weer met je leven.

wat dacht je van nevel het schilderen van een aantal van uw handvatten ORB en sommige geborsteld nikkel (of wat anders zou een optie kunnen zijn), te vervangen (misschien wat aan elke kant van de kamer) en leven met hen voor een paar weken om te zien wat u en dh denkt van elke optie? spuiten ze met een beschermende coating ook – in gesatineerd of mat.

Ik zou proberen om de muren te schilderen een kleur – uiteraard als een groene, omdat je als groene. Het is een natuur kleur en zou wat kleur in het beige / bruin / goud van de kamer.

leven met een paar van de veranderingen voor een maand of zo en zien waar te gaan vanaf daar.

en post foto’s van de veranderingen voor ons!

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Polar, goed nieuws over je gezondheid!

Ik zal niet herhalen wat anderen hebben gezegd (alle grote suggesties), maar ik vraag me af een ding. U zei dat u oorspronkelijk waren verhuizen en nu je verblijft. Voor hoelang? Als het een korter tijdsbestek, zou ik niet schilderen de eik taxi’s, zoals u zegt, dat is de norm in uw buurt. U kunt geld uitgeven om een ​​meer verfijnde look die niet zal helpen als het gaat om de verkoop te krijgen.

Veel geluk en gezond te blijven!
eliz

Hier is een link die nuttig kunnen zijn: $ 308 Kitchen-update

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Goed nieuws om te horen dat je geschopt kanker. Houden
de goede gezondheid. Nu is het jouw beurt om goed te zijn
aan jou. Geen schuldgevoel over het ontvangen van vriendelijkheid uit
anderen. Iedereen wil dat je om te leven lang en zijn
de prachtige persoon die je bent.

Ik denk dat uw keuken is prachtig. De groene wijnstokken
kan gemakkelijk worden veranderd met de sjabloon.
Ik veranderen de hele tijd mijn keuken met een nieuwe kleur verf.

Dit is uw kans om creatief te zijn en plezier hebben.

Wat is je favoriete kleur?
Vandaag als je kijkt rond je kast of zelfs in
tijdschriften. Wat is de kleur die je op dit moment te genieten?

Ik ben rood meisje. Als dit mijn keuken ik zou veranderen
het in een gewaagde manier. Rode muren! Sommigen op GW zou kunnen schreeuwen.
Maar aangezien ik rood graag, ik weet dat het zou werken voor mij.
Uw kleur zal ook voor u werken. Ik hou van rood en
chocolade dus ik persoonlijk zou kopen die keuken
stoelen van Target.

Verander de hardware en een nieuw gebied tapijt.

Hier zijn een aantal keukens Ik dacht dat waren vrij en
in dezelfde familie van het kabinet kleuren als de jouwe.
Oh ze hebben een paar extra functies. Hoods of vormen
of zelfs verschillende loketten.
Je hebt het geluk om bisque apparaten hebben
neutrale vloeren en tellers op met werken. ik heb echt
denken wat kleur die u genieten zal werken zonder
veel geld.

Dit was van een link die PetraRock huizen zegt
Ik hou van het rood met de esdoorn
[

Hou je van het groen met maple?
Ik weet dat je net als de groene wijngaarden dus misschien groen
zou werken voor je.

De mogelijkheden zijn eindeloos. u geschopt
kanker nu kunt u genieten van uw goede gezondheid en
creatief.

Ik hou van de rode hier ook. En eenvoudigen
donkere vlek op het gieten is echt interessant.
Deze chocolade kleur zou brengen uw doelgroep keuken ontlasting aan de ster van de kamer.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Geachte Polar Princess,
Ik ben blij om te lezen van uw recente overleving en het krijgen van nieuw leven.

Ik denk dat uw eiken kasten zien er erg goed gemaakt en kan een ster met een aantal nieuwe accessoires zijn. Eik is een tijdloze, mooie hout.

Hier zijn de veranderingen die ik zou proberen voor minimale kosten:

1) Zoals gezegd vele malen: verwijder het sjabloneren & klimop om de look frissen.

2) Als je kunt gemakkelijk verwijderen het licht brug over de wastafel en voeg het vormen naar de top van de 2 kasten waar het verbonden is, dat ook het uiterlijk zal moderniseren, zoals de vorige poster voorgesteld, voor weinig geld.

3) Backsplash: zorgen voor maximale sissen en plons, waarin de keuken zal veranderen met een glinsterende glazen tegel mozaïek. Zie de link hieronder als voorbeeld. Uw gebied is niet groot, dus je kan dit trek voor slechts $ 200 tot $ 250 in materialen.

4) Breng zeker in de bruine lederen barkrukken je wilt of zelfs iets heel modern ingericht als een contrast.

5) Counter tops: wit laminaat is niet per se slecht. In feite, als je een glinsterend glas backsplash dat is een mooi contrast met de witte tellers toe te voegen, kan je ze nu meer een lust voor u, zonder naar de kosten van het toevoegen van graniet. Je weet al hoe gemakkelijk het onderhoud van uw laminaat tellers zijn. Je zou jazz ze met een aantal interessante placemats of update uw middelpunt te zijn meer in overeenstemming met de bruine lederen & mozaïeken.

6) Window Valence: misschien vervang de kant look met iets meer toegesneden op de nieuwe backsplash en krukken te vullen.

7) Wall verf: Zie hoe de backsplash verandert de look en beslissen of u wilt kleur van de muur of niet toe te voegen.

8) Als u nog steeds verlangen naar SS apparaten, inchecken in het veranderen van de frontpanelen van de koelkast en vaatwasser met SS. Denk niet dat is mogelijk met de kachel. Ik zou echt de roomsoep te houden, omdat ze mooi eruit zal zien met de nieuwe backsplash ook.

De link is van een grotere website met veel verschillende keuzes van mozaïek kleurencombinaties. De aanbevolen een is Anima, omdat ik denk dat het de moeite / bisque en eiken en bruin leer aan te vullen. kijk ook op een aantal van de Spectralight (met en zonder El Dorado), Shimmerfly (men is honing Parel) en anderen die uw aangrenzende kamer kleuren zouden kunnen aanvullen.

Veel succes met al je beslissingen. We vieren dat je hier bent om ze te maken!

Hier is een link die nuttig kunnen zijn: Glas tegel backsplash

Ik zal ook kijken op alle locaties voor de Backsplashes. bedankt voor al die. en op de vraag over het verplaatsen beantwoorden. we zijn van plan om permanent te blijven. dus Lowes heeft lak aan de aanrechtbladen schilderen? en apparaten? Ik heb een oude koelkast in de garage kon ik het te proberen op. dat is cool. Ik moet zeker om te controleren dat en ook de verf sommigen van u hebben gesproken over de harware..do zij daadwerkelijk een olie ingewreven bronzen spraypaint afwerking? Ik heb het nog nooit ergens gezien.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Polarprincess, ik denk dat je moet uitprinten die foto en neem het mee naar de verf winkel en hebben ze te matchen. Je vindt het leuk, en het ziet er goed uit. Ik weet dus wat je bedoelt over piekeren over de details. Ik heb net een gallon van C2 "Kiwi" gemengd en hijgde hardop op hoe helder het verscheen. Gelukkig is de verf winkel vertelde me dat als ik probeerde een jas en vond het niet leuk, dat ik terug kon de rest van de verf te brengen en ze zou het grijs of lichter is of wat dan ook wil ik het beter voor me te maken.

Ik heb nog nooit gezien olie gewreven brons verf, maar de Krylon Dark geanodiseerd Brons is vrij dicht. Als de hardware en de strips op de lichten zijn echte messing, kon u ook proberen een messing donkerder oplossing (verkocht naar kunst aanbod winkels, of kijk Rockler.com). Als de hardware is gelakt, zou je die finish eerst te verwijderen. Zoals ik al zei, zou een goede verfwinkel ook helpen. Als je in mijn stad woonde, zou ik u naar Waters & Brown, en dan zouden ze u helpen erachter te komen hoe de ORB afwerking krijgen die je wilt!

Persoonlijk, omdat ik niet bijzonder graag doet dit soort dingen, zou ik probeer de verf. Ik bedoel, wat heb je te verliezen? En, zoals iemand anders al zei, spuiten in een soort van beschermende afwerking of het werkt.

Trouwens, ik heb net een snelle zoekfunctie van Google, en er zijn tal van artikelen en discussies die er over het wijzigen van het uiterlijk van metaal ORB. Hier is een link naar een die goed lijkt.

Hier is een link die nuttig kunnen zijn: het krijgen van een ORB afwerking

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Je kon touw verlichting waar de planten zijn in te zetten nu, als het zou worden verborgen achter de kroonlijst. Voor een goedkope installatie, alles wat je hoeft te doen is steek ze in een verlengsnoer tot boven, dan lopen de draad langs de achterkant van de kasten – net groot genoeg om te draaien – er misschien een ruimte waar ze elkaar in de rug de draad (zonder de stekker). Het snoer knalt gewoon hieronder uw kasten, en je zou hebben om de stekker weer. Wij deden dit en het ziet er goed uit. Het gaf altijd een groot effect. We zijn de renovatie van de keuken nu en deze lichten zal worden bevestigd aan een schakelaar.

Ik ben in het midden van het schilderen van onze eiken kasten. Net aangebracht tweede laag primer gisteravond. Kostte me een week om 2 lagen hout stopverf van toepassing op elke deur. Het werkt echt! Kan niet wachten om de uiteindelijke afwerking beginnen dit weekend. Veel succes, en uw kasten zijn erg leuk – mijne waren heel lelijk donker bruin bouwer cijfer eik. Ick.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Bron: ths.gardenweb.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

twintig − zestien =