Rethinking king size bed voor master- iedereen spijt van hun koningin

Rethinking king size bed voor master- iedereen spijt van hun koninginRethinking king size bed voor master- iedereen spijt van hun koningin?

Ik heb een paar discussies gaande onze master bedroom. Het is vrijwel overeengekomen door iedereen hier dat onze slaapkamer is geschikt voor een queen size bed in plaats van een koning. En ik ben nu heroverwegen mijn "noodzaak" voor een koning.

Vriendlief en ik zijn niet groot mensen en we waarschijnlijk nooit zal zijn. Bovendien, dh is een commerciële luchtvaartmaatschappij piloot en weg is ongeveer de helft van de week. Dit zal doorgaan tot hij met pensioen gaat, en we zijn allebei 31 nu, dus nog 34 jaar. helft van de tijd, het is gewoon me in het bed.

Het is gewoon dat wanneer ik hoor over "volwassenen" het kopen van master bedroom meubels, kopen ze altijd kingsize bedden. We zijn heel blij w / onze queen size op dit moment, en aangezien we zouden krijgen nieuwe matrassen, zullen we nog meer blij dat ik ben er zeker van te zijn.

Door het verkrijgen van een queen size, dit zou toestaan ​​dat mijn man het bed hij prefers- dat is pretty darn enorm te krijgen. Het zal veel mooier in onze slaapkamer vs. een koning te kijken.

Nog ideeën? Iedereen spijt niet met een kingsize bed? OR (zelfs beter 🙂 iemand spijt van het kopen van hun koning en wensten dat ze zou hebben verbleven w / een queen?

Jaren geleden, ik deelden een full size bed met een zeer grote exbf – en ik vond het niet erg op het moment. OTOH, een vriend van mij heeft een kingsize bed, omdat ze niet kan slapen als ze dat iemand aan te raken.

DH & Ik zijn over gemiddelde grootte, 5’11" en 5’6", En we zijn perfect gelukkig in onze queen bed. We hebben allemaal genoeg ruimte om comfortabel te slapen, maar als een van ons wil nestel me, het is een korte bereik. Onze kamer zou niet groot genoeg voor een kingsize bed, maar zelfs als het was, ik denk dat het zou te veel ruimte, omdat de fysieke nabijheid kan ons helpen te voelen emotioneel dichterbij, ook.

Als uw DH is verdwenen helft van de tijd, lijkt het alsof de koningin groot genoeg voor dat je zou zijn. en houd hem mooi binnen handbereik, terwijl hij thuis is. Een koning alleen bed misschien te vacant voelt, weet je?

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Zoals ik al zei in de andere thread, de manier waarop een koning kijkt breder dan lang (of misschien is het net zo breed als het lang is) gewoon kijkt malproportioned voor mij – voor mij, bedden moeten langer dan ze zijn breed, denk ik . En ik heb niet vond het toen we verbleven in hotels met een king – zoals anderen al hebben gezegd, het voelt bijna alsof je alleen slaapt, omdat je zo veel ruimte. Ik denk dat ik zou er wel aan wennen na een tijdje, maar ik heb een kleine kamer opnieuw meetrainen dus ik ben niet geneigd om ruimte in de kamer (die ik wel nodig) voor de ruimte handel in het bed (die ik niet nodig ). Ik denk dat veel van de jonge volwassenen hebben huizen met die enorme master-bedroom-met-zitkamer ruimten, zodat ze te kopen van de kingsize bedden te vullen van de ruimte. (Ik heb een vriend die deed precies dat -. Haar slaapkamer is zo overdreven groot, dat ze de grootste slaapkamer set ze compleet met een kingsize bed, triple dressoir en kast kon vinden kocht en het nog steeds lijkt erop dat de kamer leeg is en haar nog ruimten van het kind zijn zo klein dat ze kunnen niets groter dan een twin passen. Wat ze heck waren de bouwers denken. Maar ik dwaal af.)

Hoe dan ook, als de enige reden waarom je op zoek bent naar een koning is omdat je denkt dat is wat je zou moeten hebben, er zeker van dat veel volwassenen slapen gelukkig op queen bedden met geen enkel probleem.

Een ander ding dat ik graag over de koningin is dat ik de mogelijkheid om mijn beddengoed upsizebewerking – mijn matras is belachelijk hoog (een andere één van mijn "wat zijn de matras fabrikanten denken" beefs maar ik dwaal weer) dus ik meestal koop de king size dekbedden en quilts om ervoor te zorgen dat ik genoeg overhang aan de zijkanten van het bed. Als je met een koning, is er geen grotere omvang in het beddengoed, dus je hebt een veel voorzichtiger over hoe groot van een matras je krijgt en echt controleren de metingen op de dekbedden en dekens zorgvuldig te zorgen dat ze zullen groot genoeg te zijn. Gewoon iets anders te overwegen.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Mijn man en ik hield van mijn kingsize bed, maar ben nu weduwe en slapen alleen in deze (meestal gewoon de helft van het). Ik hou van mijn matras en beddengoed te veel om nu te veranderen, maar als je alleen bent zo’n goede deel van de tijd, kan ik je vertellen dat het bijna onmogelijk is om een ​​koning matras op uw eigen te beheren. Als manlief zal u helpen te spiegelen als hij thuis is, dan is dat prima, maar voor een vrouw alleen is het een gedoe. Ik kan het doen, maar vrezen het. Het is een grote karwei te veranderen en het beddengoed wassen. Je kunt niet leunen over en komen iets aan de andere kant van het bed, elke actie vereist een reis rond het bed. Niet alle lakens en kussenslopen passen in mijn voorlader in een keer, zij nemen 2 ladingen van wassen en drogen. Mijn dekbedovertrekken zijn alle afwasbare, maar dat is een andere lading; het kingsize donzen dekbed past nauwelijks in de wasmachine en duurt het een eeuwigheid om te drogen in de droger, etc. Als je niet beschikt over een koning NODIG, blijf bij uw koningin.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

We zijn in onze jaren ’50 en na een kingsize bed voor de komende jaren, we gerangschikt tot een queen ongeveer 3 jaar geleden. Eerlijk gezegd, we konden niet gelukkiger zijn met de beslissing. Het was niet omdat de koning niet zou passen in onze kamer of een van ons zweepslagen rond wanneer we slapen, het was gewoon te groot en een gedoe om bedden te vinden voor. Op het eerste het verschil in grootte was wel even wennen om, nu we het niet erg het gevoel zo nu en dan een beetje druk. (Om eerlijk te zijn, heb ik liever het veel): c)

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

De eerste bed we kregen was een queen size. en we geliquideerd schoot één van onze vrije kamers. Vervolgens hebben we kregen een kingsize bed en ik zou nooit willen iets kleiner hebben.

We zijn niet echt grote mensen, ik ben 5’6" en DH is slechts een paar centimeters groter en geen van ons bezig is met veel overgewicht. Ik, net als dat ja, kunnen we knuffelen in een king als we daar zin in heeft, maar we kunnen ook voldoende ruimte om echt te strekken en slapen zonder elkaar te storen.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

We hebben een queen bed en ik wou dat ik kon mijn man te praten in een koning! Wij zijn in onze vroege jaren ’30, en beide van ons zijn vrij slank en mijn man is slechts 6 ‘. Toch zou ik het extra kamer toen we slapen waarderen.
Echter, ik ben een van die mensen die niet graag om aangeraakt te worden, terwijl ik slaap (tenzij ik ben echt koud;)), dus deze factoren ongetwijfeld erin.

Daarnaast hebben we 2 kleine kinderen die graag in ons bed te komen in de ochtend en iemand is altijd geschopt of klagen dat ze worden op zaterdag, etc.

Toen onze kinderen waren baby’s, ik wilde echt de extra ruimte. Ik zou hen brengen in bed verpleegkundige voor de nacht voedingen, en soms zouden we allemaal dommelt en toen voelden we * echt * krap.

Mijn mooie man houdt ervan om al knuffelen, en dus is hij een hekel te geven onze koningin.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

We hebben een kingsize bed en slapen in iets kleiner is hard. DH is een Kromzitter en ik hou van mijn ruimte. Voeg daaraan toe dat beide honden (yorkie en mini Dauch) "hebben" om te slapen met mij (hun keuze) Als DH is buiten de stad, kan ik letterlijk spiegelen de rand van de hoek rug en het bed is opgemaakt. Als hij thuis is, het ziet eruit als een tornado raasde door en alles moet worden rechtgetrokken en aangepast.

Als je blij met een koningin dan stok met een koningin. 🙂

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

We hebben een koningin en het werkt goed voor ons. Als een zaak van de feiten, voor de afgelopen jaren hebben we sliepen in een FULL bed totdat we het geld voor een koningin had. Eerlijk gezegd was ik prima met full size.

Als jullie zijn blij met een queen size dan ben ik zeker zou een koning alleen maar omdat het klinkt misschien als de normale ding om te doen krijgen. Ik denk dat je bed overweegt zou veel beter uitzien als een koningin met de luifel.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

"Als hij thuis is, het ziet eruit als een tornado raasde door en alles moet worden rechtgetrokken en aangepast." – Dit is mijn manlief, LOL. Ik kan nooit achterhalen waarom zijn kussens zijn altijd de helft van hun zaak in de ochtend. We hebben een volledige bed nu (was mijn bed toen ik single was) en kan niet wachten om voor onze kingsize bed te komen. We hebben een 14 lb hond die graag opzij te slapen in het bed, dus moeten we de extra kamer. Maar als het niet voor de hond, ik denk dat een koningin zou fijn zijn.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

We kregen een koning ongeveer 4 jaar geleden, en LOVE IT. Ik dacht dat iedereen had kingsize bedden, behalve voor ons, dus ik ben verbaasd om zo veel forum vrienden slapen in Queens te zien. Onze slaapkamer heeft een vergelijkbare lay-out met de jouwe, 81" tussen vensters, maar we hebben het bed op een andere muur nu, dus manlief kunt kijken uit het raam in de ochtend: gt;) Mijn stem is voor een kingsize bed, misschien overwegen opknoping rieten in de ramen, en panelen aan de buitenkant, zul je niet eens merken dat het met betrekking tot trim.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Ik heb niet alles lezen, maar een paar van de reacties te raken met mij naar huis: Van forhgtv ‘. Een kingsize bed is een gedoe op veel manieren. beddengoed is duurder. Het is moeilijker om te maken, de lakens zijn moeilijker te strijken. ‘Nou, ik weet niet ijzeren platen (OMG! Ik weet dat sommigen van jullie doen, hoewel) maar het maken van het ding up nog steeds irriteert me na mijn koningin. Onze hond komt wanneer het koud en een koning ziet er het beste in onze nogal grote mbr. Anders zou ik een koningin, zeker hebben. Ja, u kunt nog steeds knuffelen in een king, maar het vereist meer van een bewuste inspanning, vs. simpelweg in de buurt van elkaar natuurlijk. Ik moet denken aan dit in veel hotelkamers met koninginnen.
Ik heb ook eens met deze wijze verklaring van les: ". Eerlijk gezegd, zou ik niet een matras op basis van wat je zou kunnen doen 10 jaar vanaf nu te kopen. Leven brengt onverwachte veranderingen, en als we allemaal geprobeerd om plannen te maken voor alle mogelijkheden, zouden we worden bevroren met besluiteloosheid." Helemaal waar!

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

We hebben geslapen op een queen size matras (niet het zelfde!) Voor 28 jaar. Het werkt goed voor ons. Ik ben 5’2 en manlief is 6 ‘. Wij zijn niet Snugglers tijdens het slapen, maar wel de neiging om "rollen" naar elkaar – vaak raken. Een kleine pup slaapt met ons – bijna altijd geplant in de buurt van mijn voeten. We hebben genoeg ruimte. Ik heb als een koning ook, en we hebben ruimte voor het in onze slaapkamer. Om een ​​of andere reden denk ik dat de koningin er beter uitziet (deel) en past bij onze behoeften.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Heeft u een plattegrond op schaal om nauwkeurige circulatie dimensies zien gebeuren?
Als je me de afmetingen en de deur / raam plaats te geven kan ik een plattegrond in AutoCAD te trekken en plaats de meubels, zodat je een betere beslissing kan maken – het zal geweldig zijn als je een vrije hand schets kan doen.

Rechts weet het, het lijkt mij zijn er manieren om het bed overlappende de ramen te verbergen. Op dit moment uw slaapkamer kijkt veel te donker en de 3 kleuren verf maakt het kijken gehakt. Zodra je verf het een lichter en verfrissende kleur zal het groter en sereen, zelfs als het bed is een beetje groter te kijken.

Toen we trouwden hadden we een queen bed voor een paar jaar. We hebben een kingsize bed had bijna 9 jaar. We zijn zo blij met het kingsize bed dus geef niet op gewoon nog niet.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Was een queen bed voor 30 + jaar van het huwelijk. Toen kocht een koning. Hou ervan. Maar – dit is de belangrijkste in mijn gedachten: als je niet ooit naar een king size bed, hoeft u niet te missen niet hebben van een.

Ik denk dat het hetzelfde over magnetrons – je niet echt missen als je niet ooit één; maar zodra je er een te krijgen, moet je het hebben.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

DH en ik heb altijd sliep in een queen size bed, want dat was wat het beste in onze kamer zou passen. Over de enige echte keren dat ik zou wensen een kingsize bed is om één van onze kinderen bij ons slapen toen ze klein waren. Anders dan dat, ik denk niet dat we ooit zou willen dat we hadden een groter bed. We hebben onlangs vervangen onze matras en als onderdeel van het testen van verschillende matras, heeft DH brengen hoe ik soms zou distrub zijn slaap als ik had een onrustige nacht; dus hebben we dat een prioriteit bij het uitproberen van nieuwe matrassen. Sommige matrassen zijn beter dan anderen en de hogere end matrassen dempen de bounciess van één persoon het verschuiven van posities. Degene die we kozen, Simmons Beautyrest Black, is zeer goed op die manier en dus hebben we het probleem niet meer.

Nu is mijn broer de voorkeur sterk een kingsize bed, want hij is vrij hoog (6’2") En waardeert de extra lengte van een koning om te slapen.

Een ding zou ik denken over wat je zegt je DH is een commercieel piloot en zonder twijfel is altijd verschuiven tussen tijdzones, hoe uw keuze van de koning versus koningin uw slaap zal beïnvloeden. Ik denk dat de momenten waarop ik mijn DH was storend meer was toen hij terugkeerde van een zakenreis in het buitenland en dus had meer moeite dan normaal zich vestigen in voor een nacht slapen. Ik denk dat je moet een hogere prioriteit aan wat het meest comfortabele plek. esp als je DH reist veel en is aan het verschuiven tussen tijdzones, zodat je elkaar niet storen. Met het verhogen van jonge kinderen zijn er genoeg andere redenen waarom we wakker ’s nachts.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

We hebben niet een kingsize bed te krijgen totdat ik 45 was ik dacht dat ik dood & gegaan naar de hemel! Ik kan me niet voorstellen terug te gaan naar een kleinere bed. Ik hou van uit te strekken & dat doet DH. Hij is te warm om te knuffelen met zeer lange, hij is als een oven, ook.

Voor zover de matras, de gangbare idee is nu dat de levensduur is 8 jaar of zo, want ze krijgen gevuld met huisstofmijt, huidschilfers, etc. Dus, kunt u uw gedachten te veranderen in een paar jaar. Maar we zeker ALTIJD een matras u terecht kunt kopen, dragen ze beter om dat te doen. Een kussen top is leuk, maar je kunt ze niet draaien.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

23 augustus 2016 om 10:09

Congrats op de nieuwe koning.

Geen bounce traagschuim kingsize bed voor ons hier (74"x80") In onze zeer kleine kamer. Dh is een ander deken stelen, woelen Furnace van een diagonale slaper. Ik heb echt beschouwd als 2 vrouwen, zelfs als ze moesten zijn stapelbedden. Ik werd wakker door hem ’s avonds een of andere manier. Het ergste was dat ik altijd was rollen in zijn ruimte en koken! Ik zou komen te zitten aan hem. Bah. Hij was prima.

Het is niet onze maten; we zijn 5’2" (Me) en 5’10" (DH) het is de beweging. Geen grap maar het klinkt alsof het een deel van één zou kunnen zijn!

Zelfs nu de honden hebben hun eigen bed als niemand anders kon slapen in de buurt van DH. Onze nieuwste aanwinst, Chilli de 4 maanden oude kitten kan zelfs niet past bij hem. DH rolt op hem. Ik krijg een kwart van het bed, maar dat is alles wat ik nodig heb.

I love love hou van de ruimte en ik ben niet heen en weer geslingerd als wrakstukken toen hij stuitert urenlang op zijn 3/4 van het bed. Ik heb extra dekens binnen handbereik op mijn kant van het bed, zodat de deken stelen van onze kingsize dekens is ook opgelost. Zijn praten en zachte snurken in zijn slaap nooit stoorde me, zodat ik de nacht door middel van slapen voor de eerste keer in jaren, behalve mijn krampen in de benen.

Misschien zijn ze het over de Cal Koning. Het is smaller en langer bij 72 x 84". )

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

23 augustus 2016 om 11:22

Ik denk dat als je als een koningin, go for it! Gemakkelijker, goedkoper en beter kijken.

Ik persoonlijk graag onze koning – ideaal voor knuffelen kinderen en grote honden op sleepovers (en ik hoop dat onze nieuwe hond zal willen te slapen met ons als een volwassene!). Mijn zus en haar man en hun twee katten en hun 75lb hond gelukkig leefde met een koningin voor jaren. Daarna begonnen ze slapen op mijn koning logeerbed. nu hebben ze een koning.

We hebben zelfs slapen met twee afzonderlijke dubbele dekbedden (zijn licht, de mijne zwaardere) en het is DROMERIG! Voor iedereen die een echtgenoot die beweegt veel rond is – geloof me, je zal genieten van aparte dekens. We begonnen toen man had gediagnosticeerd slaapapneu en flopte de hele nacht als een tonijn in een net. Ik noem het Scandinavische maar het is gewoon handig.

(Hotel in de Alpen)

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

23 augustus 2016 om 11:36

We hebben nog nooit hadden een kingsize bed en heb nog nooit een verlangen had voor een. Al meer dan tien jaar hadden we een dubbele (slik!) Toen we een derde kat en verhuisde naar een huis met een beetje groter slaapkamer kregen we een koningin. Totdat we weer vorig jaar verhuisden we hebben nog nooit een slaapkamer groot genoeg voor een koning had. Nu dat we de kamer hebben we nog steeds geen verlangen naar een groter bed. We zijn relatief kleine mensen en er is genoeg ruimte op het bed voor alle vijf van ons.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Aangezien ik langs de halve eeuw mark, Ik beschouw mezelf als een adult– op papier tenminste. DH en ik heb altijd had een tweepersoonsbed. Toen we bij elkaar kwamen, had ik een antiek bed dat een dubbele matras was de juiste maat voor.

Toen we overgestapt naar een modern bed, maar we zitten met die grootte, hoewel onze slaapkamer op het moment dat was de grootte van een kleine supermarkt. Ik gewoon nooit wilde een groter bed.

Nu, als DH de hond en kat slaapt bij ons zou tolereren, zou ik naar een grotere maat. Maar omdat hij een allergeen vrije zone in de slaapkamer geeft de voorkeur aan, zijn we steken met het dubbele.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Ik denk dat al het gepraat van een koning is individueel aan deze site. Niemand in mijn echte leven heeft een totdat ze hit 70+ dan alle pijn en pijn te maken een koning meer comfortabel. Ik vraag me af als je zou kunnen google hoeveel koninginnen / koningen worden verkocht per jaar? We hebben een queen..28 jaar van het huwelijk, het krijgen ingesteld op een nieuwe matras te krijgen en het zal een koningin.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

We zijn getrouwd bijna 37 jaar (in november). We zijn begonnen met een queen bed ik in het huwelijk gebracht. We hadden een kingsize bed (op onze 3) binnen 3 jaar. Ik kon me niet voorstellen dat slapen in een queen bed. U kunt dichtbij komen wanneer je wilt en verspreid wanneer dat nodig is. Er is ruimte voor de grandbabies (die zijn 8 en 10) 🙂

Niets mis met oude draden. De rode draad kan oud zijn, maar het probleem is dat niet. Iemand zal worden geholpen door het 🙂

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

24 augustus 2016 om 07:09

We hebben een kingsize bed in een kamer die was echt te klein. en na een paar jaar gingen we terug naar queen size. Ik vraag me af wat de minimaal aanbevolen ruimte rond het bed is voor situaties waarin je een kleine kamer.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

24 augustus 2016 om 08:50

Houd van mijn koning! Nooit één totdat we één geërfd in onze Downsized pensionering condo. Ik ben 5’2" en hij is 5’9" en dus het is niet groot, het is gewoon dat ik bewegen veel en ik hou van mijn ruimte. Voor 5 maanden per jaar heb ik slapen in ons huis aan het meer op een koningin en ik kan niet wachten om terug naar Florida voor mijn koning 🙂

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Had een koningin – toen we een nieuw na 20 jaar nodig, stapte over naar een Californische koning. Wanneer we een nieuwe ene na de andere 20 jaar nodig, stapte over naar een gewone koning. Ik kan slapen in een queen (kan nauwelijks slapen in een tweepersoonskamer – dat is slechts voor één nacht blijft in motelkamers dat er niets anders hebben), maar ik heb liever de koning.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

We begonnen meer dan 40 jaar geleden in een full / dubbel. Vervolgens naar een koningin en de laatste 25 jaar, het is een koning. Het is een zeer kleine kapitein en de kamer is gepropt, echt strak.

Dh is een lichte slaper en nooit beweegt. Je kon een krijt lijn te trekken om hem heen voor het slapen gaan en hij zal binnen de lijnen in de ochtend. Hij altijd gebruikt om te klagen hoe ik hield hem de hele nacht lang en hij zou bit– en kreunen al de volgende dag dat hij hield niet genoeg slaap krijgt en het was verpest zijn leven. Ik haatte de slaapkamer. Nog steeds. Maar hij slaapt nu in de studeerkamer. En ik wil niet verpesten zijn leven niet meer.

De afgelopen tien jaar heb ik ernstige obstructieve apneu die totaal heeft beïnvloed ons leven gehad. Het werd uiteindelijk beter in de laatste paar jaar. Maar de slapeloosheid blijft.

Dus als we onze nieuw voor ons Arizona huis gekocht, we hebben twee prachtige, comfortabele queen bedden in onze grote meester met veel ruimte om rond te lopen. Dressoirs zijn in de grote meester kast als een bureau / kantoor ruimte voor dh. We elk slapen op de rand die het dichtst bij elkaar, maar nu als hij wil om te klagen, het is niet mijn schuld! Was nooit.

Hartelijk dank voor het melden van dit commentaar. ongedaan maken

Bron: ths.gardenweb.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =